De Formatiegids: volg het laatste nieuws over de formatie!

Published by Verkiezingsgids on

Van Oort & Van Oort en de Public Affairs Academie presenteren: de Formatiegids. Deze gids, die een vervolg is op de Verkiezingsgids, kun je raadplegen via www.formatiegids.nl. De Formatiegids is hét informatieplatform voor iedereen die geïnteresseerd is in de formatie van het nieuwe kabinet en graag alle politieke ontwikkelingen en relevante stukken op één plek heeft. Daarnaast blijf je met het dagelijks geüpdatete liveblog op de homepagina helemaal op de hoogte van het laatste nieuws rondom de formatie.

Informatief en inspirerend
Van de nieuwe samenstelling van de Tweede Kamer tot al het nieuws rondom de formatie; op deze site verzamelen we alle informatie die relevant is richting het nieuwe kabinet. De gids is met name ingericht vanuit het perspectief van (maatschappelijke) organisaties die willen weten wat er speelt richting de formatie en de periode daarna. Dit is ook terug te zien in het grote aantal relevante documenten dat we hebben verzameld op de thema’s-pagina. Deze documenten kunnen tijdens de formatie van het kabinet een belangrijke rol gaan spelen. Verder zal de site gevuld worden met onze eigen actuele content, zoals informatieve blogs, inspirerende podcasts en achtergrondartikelen.

Vols ons!
Je vindt de Formatiegids op www.formatiegids.nl. Ook de verzamelde info uit de Verkiezingsgids zal daar beschikbaar blijven. Je kunt de formatie ook blijven volgen via LinkedIn en Twitter.

Categories: Verdieping